برخی سبزیها را نباید در یخچال قرار دهید
بسیاری از افراد هنوز فکر میکنند باید همه میوهها و سبزیجات را در یخچال نگهداری کرد تا مدت بیشتری تازه بمانند. اما این اشتباه است: سیب زمینی، گوجه، موز و سیب را بهتر است خارج از یخچال نگهداری کنیم. سیب زمینی در دمای پایین بیش از حد شیرین میشود و بقیه موارد هم در یخچال اتیلن تولید میکنند که باعث میشود سریعتر رسیده و فاسد شوند.
یخ گوشت را در یخچال آب کنید
برای ذوب کردن گوشت منجمد آن را در یک کاسه مناسب قرار داده و در یخچال بگذارید. گوشت را در آب و به خصوص آب داغ قرار ندهید، چون طعم و ظاهر گوشت را خراب میکند.
برای له کردن سیب زمینی از مخلوط کن استفاده نکنید
مخلوط کن سیبزمینی له شده را چسبناک میکند. برای له کردن سیبزمینی بهتر است از یک گوشتکوب ساده استفاده کنید تا طعم و ظاهر سیب زمینی حفظ شود.
شیر را داخل در یخچال نگهداری نکنید
ظاهرا در یخچال بهترین جا برای نگهداری لبنیات است، اما در واقع دمای آن کمی بالاتر است. علاوه بر این باز کردن در یخچال دمای آن را کم و زیاد میکند و ماندگاری شیر را کم میکند.
پاستا را هنگام جوشاندن هم بزنید
همه شما میدانید که هر پاستایی را نباید در آب جوش ریخت. اما این را هم باید بدانید که در اولین دقایقی که پاستا را در آب جوش میریزید، باید آن را هم بزنید تا به یکدیگر و ته ظرف نچسبند.
هنگام پخت در فر را باز نکنید
با باز کردن فر، دمای آن کاهش مییابد و پف کیک یا نانتان میخوابد. اگر میخواهید خمیر را چک کنید، چراغ فر را روشن کنید. تنها چند دقیقه قبل از اینکه خمیر کاملا پخته شود میتوانید در فر را باز کنید، یعنی زمانی که به اندازه کافی پف کرده باشد.
یخچال ,آب ,هم ,میکند ,گوشت ,نگهداری ,در یخچال ,را در ,در آب ,یخچال نگهداری ,فر را
درباره این سایت